Loading color scheme

Rólam

2009 óta foglalkozom esküvők szervezésével. Vidéken az elsők közt voltam, aki elsajátított eme csodás szakma alapjait és hoztam létre szerevező irodám.  Lépésről lépésre építettem fel, hogy legfelkészültebben álljak rendelkezésetekre. Mára már óriási tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel rendelkezem. Ez teszi lehetővé, hogy a legjobbat tudjam nyújtani, kiváló szolgáltatókat tudjak ajánlani és nektek mással ne keljen foglalkozni, csak élvezni az előkészületeket és esküvőtök!

Az elmúlt több mint egy évtizedben, sok száz pár nagy napjának lehettem részese. Ezek nem csak egyszerű esküvők voltak, hisz legtöbb párommal mai napig baráti kapcsolatot ápolok. Időközben ezek a párkapcsolatok családdá formálódtak és évről- évre lepnek meg párjaim, érkező vagy már megszületett gyermekik fotójával. Ez mindig csodálatos érzés, felemelő pillanat, hogy életük részese maradtam.

Mindig elmondom a párjaimnak, hogy itt nem csak egy napról szól a szervezés! Szerverezés folyama alatt életük részesévé válok, hisz ez az előkészültek egy hosszabb folyamat, így ha kérdés van, segítségre vagy csak baráti csevegésre vágynak engem bátran hívhatnak.  Ezért a legfontosabb a bizalom! El kell hinni, hogy értetek vagyok, és a legjobbat szeretném nektek.

Célom, hogy mindazzal a tudással, tapasztalattat, kiépített kapcsolatrendszerrel, mellyel rendelkezem, hozzásegítselek benneteket, hogy nagy napotok örökre emlékezetes legyen.

Ha szeretnétek, hogy nagynapot biztos kézben legyen, keressetek! Találkozzunk, vagy ha külföldön éltek beszéljünk online, mondjátok el milyen esküvőt képzeltetek el! Álomból valóság? Csak egy hívás vagy egy üzenet!

Ha nem a Balatonnál képzelitek el nagy napotok, de felkészült emberre bíznátok a szervezést, akkor is szívesen segítek, mivel tevékenységem országosan végzem!

Ottilia

 

Lehetőségek:

Tanácsadás

Amennyiben úgy döntetek, hogy magatok szervezitek, de előtte felkészülnétek és kikérnétek véleményem akkor ezt egy személyes találkozó során megtehetitek. Itt végig megyünk a szervezés folyamatán, igény esetén elkészítem a forgatókönyvet, de szívesen ajánlok megbízható szolgáltatóim közül. Ez a tanácsadás óradíjas.

Részleges szervezés

Ez általában akkor van, amikor elakadtok a szervezésben vagy nincs rá elég időtök, de ezzel a szervezés folyamán szembesültök.  Ilyen esetben elmondjátok, hol tartatok, megbeszéljük, mi lenne a feladatom ezek után készítek rá egy ajánlatot.

Komplett esküvőszervezés

A párok általában ezt a lehetőséget választják, hisz itt az első pillanattól biztos kezekben vagytok. Az első körben elmondjátok elképzelésetek, igényeitek! Természetesen ez díjmentes! Az igények alapján elkészítem személyre szabott ajánlatotokat ahol már szerződést kötünk. Közösen felkeressük a helyszíneket, kiválasztjuk a legmegfelelőbbeket. Összeállítom a szolgáltatói listát, majd a szimpatikusakkal megismerkedtek Amikor kialakult a szolgáltatói kör szerződünk velük.

Szervezés során kidolgozzuk a finom részleteket, amitől érezni fogjátok, hogy ez a a Ti esküvőtök. Folyamatos egyeztetés, rendelkezésre állás a szervezés folyamán. Forgatókönyv elkészítése Költségvetés készül, hogy pontosan tudjátok, kinek mit, mikor kell fizetni. Nincsenek rejtett költségek. Rendelkezésre állás az esküvő napján, levéve a terhet rólatok, szülőkről, barátokról. Folyamatos jelenlét, az események előkészítése, lekoordinálása. Elszámolás a szolgáltatókkal, hogy nagy napotokon ezzel se nektek kelljen foglalkozni. Másnap összegezni a dolgokat, élménybeszámoló. Rendezvény létszámától függően, akár +1 fő szervező biztosítása. Hogy lehet e ez szervezés díjmentes? Lehet ! De erről már személyesen....  

Amikor nem kell szervező:

Igen erről is kell beszélni! Ha úgy érzitek, minden részletét Ti szeretnétek intézni, ha a család mondja meg kinek, mi a feladata, ha nem tudtok megbízni egy szervezőben, folyamatosan kételkedtek javaslataiban, csak ha a barátok vagy más által ajánlott szolgáltatókban hisztek, ha azt az utat választjátok ami tele van buktatókkal, bizonytalansággal, akkor ebben az esetben nincsen szükség szervezőre! Ha nem ezt szeretnétek, akkor hívjatok vagy írjatok!

 Egyszerűtől a luxusig. Lehet két fős vagy több száz fős, de a végeredmény ugyan az, egy felejthetetlen, csodás nap! A Ti napotok!