Tapasztalat, kapcsolatok és odafigyelés.
Ismerjetek meg!

A Balaton mindenkinek mást jelent

„Nekem a Balaton a Rivéra ….”, akár kezdhetném eme sokak által jól ismert idézettel a bemutatkozást, de úgy gondolom a Balaton ennél sokkal több! Mindenki számára mást és mást jelent. Gyerekkori randevúk, első csókok, együttlétek, féktelen bulik, táborok, discok, örökké tartó szerelmek helyszíne. Romantikus eljegyzések, leánykérések, könnyek közt kimondott igenek színtere. Magyarország egyik legszebb helye, A BALATON!

2009 óta a párok szolgálatában

2009 óta foglalkozom esküvők szervezésével. Vidéken az elsők közt voltam, aki elsajátított eme csodás szakma alapjait és hoztam létre szerevező irodám. Lépésről lépésre építettem fel, hogy legfelkészültebben álljak rendelkezésetekre. Mára már óriási tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel rendelkezem. Ez teszi lehetővé, hogy a legjobbat tudjam nyújtani, kiváló szolgáltatókat tudjak ajánlani és nektek mással ne keljen foglalkozni, csak élvezni az előkészületeket és esküvőtök!

Esküvőszervezés Nektek, Értetek

Az elmúlt több mint egy évtizedben, sok száz pár nagy napjának lehettem részese. Ezek nem csak egyszerű esküvők voltak, hisz legtöbb párommal mai napig baráti kapcsolatot ápolok. Időközben ezek a párkapcsolatok családdá formálódtak és évről- évre lepnek meg párjaim, érkező vagy már megszületett gyermekik fotójával. Ez mindig csodálatos érzés, felemelő pillanat, hogy életük részese maradtam.

Mindig elmondom a párjaimnak, hogy itt nem csak egy napról szól a szervezés! Szerverezés folyama alatt életük részesévé válok, hisz ez az előkészültek egy hosszabb folyamat, így ha kérdés van, segítségre vagy csak baráti csevegésre vágynak engem bátran hívhatnak. Ezért a legfontosabb a bizalom! El kell hinni, hogy értetek vagyok, és a legjobbat szeretném nektek. 

Célom, hogy mindazzal a tudással, tapasztalattat, kiépített kapcsolatrendszerrel, mellyel rendelkezem, hozzásegítselek benneteket, hogy nagy napotok örökre emlékezetes legyen.

Ha szeretnétek, hogy nagynapot biztos kézben legyen, keressetek! Találkozzunk, vagy ha külföldön éltek beszéljünk online, mondjátok el milyen esküvőt képzeltetek el! Álomból valóság? Csak egy hívás vagy egy üzenet!

Azért dolgozom, hogy különleges legyen az esküvő

Pont olyan, amilyet elképzeltek. Mindazzal a tudással, tapasztalattat, kiépített kapcsolatrendszerrel, amellyel rendelkezem, azon leszek, hogy a nagy napotok örökre emlékezetes legyen.

0+
év
tapasztalat
0+
elégedett
pár
0+
megbízható szolgáltató

Egyszerűtől a luxusig. Lehet két fős vagy több száz fős, de a végeredmény ugyan az, egy felejthetetlen, csodás nap! A Ti napotok!

Töltsétek ki az űrlapot és kezdjük el szervezni az esküvőtöket!

Az elérhetőségeitek után személyesen veszem fel veletek a kapcsolatot, hogy pontosan egyeztetni tudjuk a részleteket. Ezt követően készítem el a minden elemében személyre szabott árajánlatot.